Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçında göz kapağı yırtılan Robin van Persie'den sakatlık açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Akhisar maçında yaşadığı göz kapağı yırtılması sakatlığının ardından durumunun iyi olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

        İşte Robin van Persie'nin açıklamaları...

        "Dün gecede yaşadığımız sakatlık sonrası benim için ettiğiniz dualar nedeniyle teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, bana bakan tüm sağlık ekibine teşekkür ediyorum.

        Göz kapağımda çok ufak bir yırtık var ve bu sabah hastanede yapılan kontrollerden sonra gözümde herhangi bir zedelenme olmadığı, her şeyin iyi olduğu anlaşıldı. Böyle şeyler futbolda olur.

        Yine de maçın sonucundan ve galibiyetten ötürü çok mutluyum. Şimdi derbiye odaklanıyoruz! Haydi Fener"

        10 MİLYONLUK VAN PERSİE DEVLET HASTANESİYLE TANIŞTI

        Akhisar Belediyespor maçında gözüne aldığı darbe sonrası oyuna devam edemeyen ve Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan van Persie'nin hastane fişi aldığı ortaya çıktı.

        Akhisar Belediyespor karşısında ilk golü atan ve 37.dakikada şanssız bir sakatlık yaşayan Hollandalı yıldızı göz kapağında oluşan açılma nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süre sedyede bekleyen ve daha sonra Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 33 yaşındaki yıldıza verilen sıra numarası sosyal medyada gündem yarattı.

        Devlet hastanelerinde sıra bekleyen vatandaşlar için verilen kayıt barkot uygulaması dünya yıldızı van Persie'ye de yapılınca sosyal medyada sarı lacivertli taraftarlar tarafından birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ