Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Diğer Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu, Dubai'de düzenlenen Al Habtoor Tennis Challenge'da teklerde çeyrek finale yükseldi - Tenis Haberleri

        Türkiye Tenis Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 75 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında 6 numaralı seribaşı Çağla, İsviçreli Amra Sadikovic'i 6-2, 6-3'lük setlerle yenerek, çeyrek finalist oldu. Milli sporcu, yarı final yolunda dünya sıralamasının 57. basamağındaki Rumen Alexandra Dulgheru ile eşleşti.

        Turnuvanın 7 numaralı seribaşı İpek Soylu ise Hint rakibi Ankita Raina'yı 7-5 ve 6-2'lik setlerle geçti. İpek, çeyrek finalde Slovak Kristina Kucova ile karşı karşıya gelecek.

        İpek Soylu, çiftler kategorisinde de günü galibiyetle kapattı. Turnuvada çiftlerde 1 numaralı seribaşı olarak mücadele eden İpek Soylu-Elise Mertens (Belçika) ikilisi, Rus ikili Polina Leykina-Natalia Vikhlyantseva'yı 6-3 ve 6-3'lük setlerle yendi. Yunan Maria Sakkari ile ortaklık kuran Çağla ise çiftlerdeki çeyrek final maçına yarın çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ