Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tecavüz tehdidiyle gasp, ardından da tecavüz etti

        BÜLENT CİVANOĞLU / BURSA (AHT)

        Bursa'da gece yarısı yolda yürüyen kadını boş binaya sürükleyen zanlı, "Tecavüze uğramak istemiyorsan çantanı ver" dedi. Zanlı çantayı gasp ettikten sonra da kadına tecavüz etti. Polis, caddede bulunan güvenik kamerelarından görüntülerden zanlıya ulaşırken, mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

        Bursa'nın Osmangazi İlçesi Şehreküstü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 1 yıl önce kocasından ayrılan ve bir mağazada tezgahtarlık yapan G.K. (29), arkadaşları ile sabah saat 05.00'a kadar bir gece kulübünde eğlendi. Daha sonra arkadaşları tarafından arabayla evinin yakınlarına bırakılan G.K. alkollü bir şekilde evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada 5 ayrı suçtan poliste kaydı bulunan Hakan Özer (28) G.K.'nın yanına yaklaşarak zorla boş bir binaya sürükledi. Burada iç çamaşırını çıkarttığı genç kadının boğazını sıkan zanlı, "Tecavüze uğramak istemiyorsan çantanı ver" dedi.

        Kadının içersinde kredi kartı ve 100 lira olan çantasını alan Hakan Özer, ardından genç kadına tecavüz ederek çantayla birlikte kayıplara karıştı. Çevredeki evlerden yardım isteyen G.K. olay yerine gelen polisler tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Polis olayın gerçekleştiği bölgede bulunan 100 işyerinin güvenlik kameralarını tarayarak Hakan Özer'in cadde üzerinde olay öncesi tur attığını gördü. Görüntüler sabıkalılar albümü ile karşılaştırdı. Kimliği belirlenen zanlı polis tarafından düzenlenen operasyonla evinde gözaltına alındı. DNA örnekleri alınan Hakan Özer, "Gasp ve tecavüz" suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ