Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yeniden birleşme isteği reddedilince...

        Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yeniden evlenmek isteğini kabul etmeyen boşandığı eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs, eski kayınpederini telefonla arayarak, "Kızını öldürdüm, kızımı gördükten sonra teslim olacağım" diyerek ortadan kayboldu. Genç kadının cesedi kanlar içinde bulundu.

        ALANYA / AHT

        Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 31 Ağustos 2006 yılında birer çocuklarıyla ikinci evliklerini yapan Orhan Kara (42) ve Ayfer Yeni (39), 26 Temmuz 2010 tarihinde şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Yaptıklarından pişmanlık duyan Orhan Kara, boşandıktan sonra sık sık eski karısının evine giderek ve yolunu keserek barışmak istediğini belirtti. Şiddet gördüğü kocasından ayrıldıktan sonra yeniden eski günlere dönmek istemeyen Ayfer Yeni ise teklifi kabul etmeyerek Orhan Kara'dan şikâyetçi oldu.

        TEKLİFİ KABUL ETMEYİNCE BIÇAĞA SARILDI

        Hırsızlık ve sahte para bulundurmak suçlarından sabıkası olduğu belirlenen Orhan Kara, polis tarafından tehdit ve hakaret suçlarından aranmaya başladı. Alanya'da bir kahvehanede çalıştığı öğrenilen Kara, bugün yine eski eşinin Şekerhane Mahallesi'ndeki evine gitti. Barışarak yeniden evlenmek istediğini söyledi. İlk kocasından olan çocuğu evde bulunmayan Ayfer Yeni, eski kocasının teklifini yine kabul etmedi. Son teklifi de kabul edilmeyen eski koca sinirlenerek cebince taşıdığı bıçağı çıkardı.

        ''KIZIMI GÖRÜP TESLİM OLACAĞIM''

        Ayfer Yeni bıçağı görünce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ayfer Yeni'yi 25 yerinden bıçakladıktan sonra Ordu'da yaşayan Yeni'nin babası Nazmi Yeni'yi cep telefonu ile arayaran Orhan Kara, "Kızını öldürdüm. Kızımı gördükten sonra polise teslim olacağım" dedi. Nazmi Yeni'nin polisi aramasından sonra Şekerhane Mahallesi'ndeki eve gönderilen ekipler, çilingir yardımıyla evin kapısını açtıklarında Ayfer Yeni'nin kanlar içindeki cesedini buldu.

        Genç kadının cesedi evde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Eski eşini öldürdükten sonra kızını görüp polise teslim olacağını söyleyen Orhan Kara ise ortadan kayboldu. Polis ekipleri zanlının kızının bulunduğu yerin yakınlarında önlem aldı.

        İSTANBUL'DA YAKALANDI

        Olaydan sonra otogara gittiği tespit edilen Orhan Kara'nın gidebileceği adreslere operasyon düzenlendi. Zanlı Beşiktaş ilçesinde ilk eşinden olma kızının evinde saklanırken yakalandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ