Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Çocuğu göstermiyor diye öldürdü

        İstanbul Arnavutköy'de ormanlık alanda önceki gün 17 yerinden bıçaklanmış ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Zeynep Yılmaz'ın(31) katil zanlısı Necmettin A.(41) polis tarafından yakalandı. Necmettin A.'nın nikahsız yaşadığı Zeynep Yılmaz'ı çocuğunu göstermediği için öldürdüğü ortaya çıktı.

        Mustafa ŞEKEROĞLU / AHT

        Arnavutköy'de ormanlık alanda vatandaşların ihbarıyla polis tarafından 13 kez göğsünden, 4 defa da boğazından bıçaklanmış halde bulunan kadın cesedinin Zeynep Yılmaz'a (31) ait olduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada Zeynep Yılmaz'ın nikahsız yaşadığı eşi Necmettin A. (41) ile bir süre önce kavga edip ayrıldıkları öğrenildi. Necmettin A.'nın ilk eşinden Zeynep Yılmaz ile olan ilişkisi yüzünden ayrıldığı ve Yılmaz'dan bir çocukları olduğu belirlendi. Geçimsizlik nedeniyle çiftin ayrılmasının ardından ise Yılmaz'ın çocuklarını Necmettin A.'ya göstermediği ve bu nedenle sık sık tartıştıkları bilgisine ulaşıldı. Cinayetten sonra ortadan kaybolan ve yakalanarak gözaltına alınan Necmettin A. polise verdiği ifadesinde ise suçunu itiraf etti.

        Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlı Necmettin A. ifadesinde "Çocuğumu bana göstermiyordu. Bu nedenle tartışıyorduk. Olay günü bu olayı konuşmak için buluştuk. Her zaman gittiğimiz ormanlık alana gittik. Tartışma sırasında kendimi kaybettim" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ