Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi 3 de Febrero: 4 - Libertad: 4 - Futbol Haberleri

        3 de Febrero takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Victor Samudio, Delio Ojeda, Eric Cristaldo, Rodi Ferreira, Jose Canete, Hernan Fredes, Bruno Renan, Cesar Llamas, Facundo Parra, Cristian Varela, Feliciano Brizuela

        Libertad takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Rodrigo Munoz, Antolin Alcaraz, Nestor Gimenez, Sergio Aquino, Alan Benitez, Jose Canale, Hugo Martinez, Oscar Cardozo, Juan Salgueiro, Antonio Bareiro, Ivan Franco

        4. dakikada Juan Salgueiro konuk takımı 0-1 öne geçirdi. Mücadelenin 21. dakikasında 3 de Febrero Facundo Parra ile skoru 1-1 yaptı. İlk yarı 1-1 sona erdi. Libertad oyuncuları Sergio Aquino, Juan Salgueiro ile 3 de Febrero oyuncuları Facundo Parra, Bruno Renan sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. İkinci yarıda ilk golü 3 de Febrero buldu.

        58. dakikada Ivan Franco attığı golle tabelayı 2-2 yaptı.

        65'te 3 de Febrero oyuncusu Rodi Ferreira tabelanın 3-2 olarak değişmesini sağladı.

        86. dakikada Oscar Cardozo ile Libertad tabelayı 3-3 olarak değiştirdi.

        Maçın son dakikasında Libertad, Oscar Cardozo ile 3-4 yaptı.

        Dakika 90 olduğunda Digno Gonzalez, 3 de Febrero adına 4. golü attı.

        İkinci yarıda Libertad oyuncuları Rodrigo Munoz, Oscar Gimenez ile 3 de Febrero oyuncusu Hernan Fredes sarı kartla cezalandırıldı.

        Maçın ilk yarısında 3 de Febrero ekibinde Cristian Varela oyundan çıktı, Digno Gonzalez yerine girdi. Mücadelenin 2. 45 dakikasında 3 de Febrero ekibinde Jose Canete ve Feliciano Brizuela oyundan çıktı, Ever Gonzalez ve Emmanuel Morales yerine girdi., Libertad takımında ise Egidio Arevalo, Luis Cardozo, Oscar Gimenez girerken Hugo Martinez, Nestor Gimenez, Sergio Aquino çıktı. Maçta başka gol olmadı ve mücadele 4-4 tamamlandı.

        Konuk takımda Alan Benitez 90. dakikada kırmızı kart gördü, takımını 10 kişi bıraktı.

        240 kodlu maçta İddaa'da beraberlik bahisi oynayanlar 3.35 oran elde etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ