Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi? 9 Mart 2021 Survivor SMS sıralaması! Survivor SMS birincisi kim oldu?
        1

        Survivor 2021'de gerginlik had safhaya ulaştı. Son bölümde oynanan iletişim oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kavga çıktı. Gergin tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Çağrı Atakan bu kez sinirlerine hakim olamadı ve sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürüdü. Acun Ilıcalı, Çağrı Atakan ile ilgili alınan kararı ada konseyinde açıkladı. Peki Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor SMS birincisi kim oldu? İşte Survivor'ın son bölüm özeti...

        2

        ACUN ILICALI'DAN ÇAĞRI'YA TEPKİ

        Acun Ilıcalı "Bir değil iki değil senin böyle kontrolü kaybettiğin olaylar silsilesi. Yabancı birini getirse bu adam olayların merkezinde diye gösteririr. Aşırı hareketler, süper gerginlik. Bu sefer ki durumda senin klasik kargaşa ve olay çıkarma olayının dışında bir şey var. Benim için burada çalışan herkes ben demek. Senin oyunda yaptığın Murat Ceylan'a karşı yapılmış hareketleri bana yapılmış sayıyorum. Olayı sakinleştirmeye çalışan sana karşı ters konuşmayan Murat bir anda senin garip tavırlarınla karşılaşıyor. Kalktın bir anda sunucumuza karşı abuk sabuk laflar etmeye başladın. Bizim yapmayın etmeyin dememiz toleranslı oldığumuz anlamına gelmiyor." dedi.

        3

        ACUN ILICALI AÇIKLADI! İŞTE ÇAĞRI'YA UYGULANACAK YAPTIRIM

        Acun Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü "Net olarak söylemem gerekirse yaptığın hareketi kabul etmiyoruz benim açımdan kabul edilebilir gibi değil ben üç kere görüntüleri seyrettim sebep diye ortaya koyabileceğin bir şey yok. Yaptırımı söylüyorum bizim kararımız şöyle. Sen bundan sonraki beş ödülden yararlanmayacaksın. Bu zor bir durum. Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem ama şuanda yarışmayı bırakıyorum dersen de mutlu olurum. Murat'ın oradaki niyeti belli, ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum.Mücadele ederim diyorsan dayanırım diyorsan buna hakkın var."

        7

        Ayşe "Herkese teşekkür ederim. Böyle bir birincilikten sonraki günler daha zor. Vicdanın sesini dinlemek gerçekten çok daha yorucu. Bir isim söylemek ve hangisinin gideceğini düşünmek çok zor. Bizden hep kızlar eksildi o yüzden artık okun erkeklerden yana çevrilmesi gerektiğini düşünüyprum. Daha önce kafamda iki kişi vardı. Dora demek istiyorum."

        Dora "Aday oldum. Yaşamadığım bir şey değil. Kendimi burada iyi hissediyorum. Ayşenin benimle bir problemi olduğunu düşünmüyorum. Pota bu bir gün herkes girecek. Umarım bu gece son gecem olmaz."

        8

        Eleme potası: Öykü, Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Dora

        9

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'a veda eden isim: ÖYKÜ