Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, geçen yıl 9.4 milyar lira olan işlem hacmini 25 milyar liraya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

        Bilgiç, ATB 2. olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, 2014 Mayıs ayında 72 dönüm alan üzerinde temelini attıkları Adana Ticaret Borsası kompleksini 29 Mayıs'ta faaliyete geçirdiklerini belirtti.

        Lisaslı depolarının yoğun bir şekilde buğday alımı yaptığını vurgulayan Bilgiç, "Lisanslı Depoculuk Platformumuzdan sadece ATB lisanslı depoları değil, bölgedeki diğer lisanslı depolarada hizmet vermeye başladık. Üreticiler lisaslı depoya teslim ettiği ürünü anında satabiliyor. Üreticilerimiz ve üyelerimiz alınterlerinin ve emeklerinin karşılıklarını almanın mutluluğunu yaşıyorlar. 2017 yılında 9.4 milyar lira olan Adana Ticaret Borsasının işlem hacmini yeni mekanımızda kısa bir zaman diliminde 25 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Emek ve gayreti olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler