Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi Basın DanışmanıGazeteci Utku Sağılır’ın ikinci kitabı "Derin Çığlık" ilk baskısını yaptı.

        Utku Sağılır, “Engelli Çocuğum Benden Sonra Ne Olacak?, Zihinsel Engelli Çocuğu Olan Annelerin Destansı Başarı Öyküleri, Fiziksel Engellilerin İlham Kaynağı Başarı Öyküleri, Engellilerde Cinsellik ve Cinsel Tacizden Korunma Yöntemleri” başlıkları altında 24 söyleşinin yer aldığı kitabı, engelli çocuğu olan annelerin, ebeveynlerin bu çığlığını mümkün olduğunca çok sayıda insana duyurabilmek, bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak, ayrıca fiziksel engelli insanların ilham kaynağı olabilecek başarı öykülerini insanlara aktarabilmek için yazdığını söyledi.

        Kitapta sanatçı Özgün Uğurlu, SERÇEV Başkanı Mehmet Gürkan ve Ampute Futbol Milli Takımının Messi’si Barış Telli gibi ünlü isimlerle yapılan söyleşiler de yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler