Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amerikalı dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte gerçekleştirilen konserde ezan okununca şarkıya ara vererek, ezanın bitmesini bekledi.

        Korona virüs nedeniyle kış konserlerini yaza taşıyan Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Mimar Sinan Açık Hava Amfi Tiyatro'da gerçekleşen konserde daha önce Michael Jackson ve Whitney Houston'ın vokalistliği yapan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles sahneye çıktı.

        Şefliğini Eray İnal'ın yaptığı konserde sahneye çıkan Della Miles, seyircileri Türkçe 'Hoş geldiniz' diyerek selamladı. Son dönem popüler şarkıları senfoni ile harmanlayarak seslendiren Miles, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

        Ünlü şarkıcı, konserde ezan okununca şarkıya ara vererek ezanın bitmesini bekledi. Sanatseverler ise bu durum karşısında Miles’i alkışladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler