Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KALDIRIM ÜSTÜ TAMİR ATÖLYESİ
        - SEYHAN İLÇESİNDEKİ CUMHURİYET CADDESİ'NDEKİ OTO TAMİRCİLERİ, KALDIRIMLARI YOK SAYARAK ATÖLYE VE OTOPARK HALİNE GETİRDİ



        NURİ PİR
        ADANA (İHA) - Adana'da sağlık kuruluşlarının yoğunlukta bulunduğu Cumhuriyet Caddesi'ndeki oto tamircilerinin kaldırımları atölye olarak kullanması, vatandaşlara pes dedirtiyor.
        Özel hastane ve eczanelerin yoğunlukta bulunduğu Seyhan ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi'ndeki kaldırım işgali, vatandaşlara adeta pes dedirtiyor. Kaldırım üzerinde bulunan oto tamirciler, dükkan kapasiteleri dolu olduğu için birçok aracı kaldırımda sıraya diziyor, hatta bazı araçları kaldırım üzerinde tamir ediyor. Tamircilerin kaldırım işgalinden yüz bulan pek çok araç sahibi de otomobillerini kaldırıma park etmekten çekinmiyor.
        Vatandaşlar, yok sayılan kaldırımlar için trafik yetkililerinden düzenli uygulama talep ediyor.
        (NPR-Y)

        28.12.2015 10:50:30 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler