Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Sevgi son bölüm kesintisiz izle! ATV Adı Sevgi 7.son bölüm tek parça izle! 24 Nisan Pazar 2022 Adı Sevgi son bölüm full tek parça izleme ekranı
        1

        Adı Sevgi son bölüm 24 Nisan Pazar ATV ekranlarında yayınlandı. Adı Sevgi yeni bölümde; Zahit'in geçirdiği kaza ve Elif'in ortadan kaybolması; Emir'i çileden çıkarır. Başrollerini Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Asya Kasap ve Mert Doğan'ın paylaştığı Adı Sevgi 7. bölüm izlemek isteyen dizi severler Adı Sevgi son bölümü tek parça izleme linkini araştırıyor.

        2

        ADI SEVGİ 7. BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki Adı Sevgi 7.bölüm izleme linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirler.

        https://www.atv.com.tr/adi-sevgi/bolumler

        3

        ADI SEVGİ 7.BÖLÜM ÖZETİ

        Zahit'in geçirdiği kaza ve Elif'in ortadan kaybolması; Emir'i çileden çıkarır. Emir saldırılardan dolayı Ekrem'i suçlarken Volkan ve Macide, Elif'in yokluğunda Zeynep'e karşı gittikçe acımasızlaşırlar. Zeynep ve Elif birbirlerinden uzakta olsalar da çaresiz bir tutsaklığı paylaşırlar.

        4

        Bu arada kandırıldığını düşünen Esma, Doğukan'ı rezil etmeye kararlıdır ancak Doğukan'ın bütün okulun önündeki aşk itirafı kafasını karıştırır. Fidan onları bir araya getirmeye çalışırken Esma ile arası açılır. Emir'in bütün engelleri aşıp Elif'e ulaşması ikisinin de duygularını açığa çıkaran bir yakınlaşmaya neden olurken, Zeynep'in uğradığı kötü muameleyle verdiği yaşam savaşı herkesin hayatını tehlikeye atacak daha büyük bir savaşı başlatır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ