Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN’ın Gölbaşı ilçesinde, jandarma tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gölbaşı ilçesinde 6 ve Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4 şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Jandarma ekipleri tarafından 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Hassas burunlu köpek Dalak’ın da kullanıldığı aramalarda; 51 gram kubar esrar, 5 gram sentetik kannabinoid, 2 gram metamfetamin, 14 kök kenevir bitkisi, 1 hassas terazi, 21 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 tabanca, 328 tabanca mermisi, 5 tabanca şarjörü, 3 av tüfeği, 44 kurusıkı tabanca mermisi, 1 muşta ve 2 kama ele geçirildi. 10 şüpheli, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' ile ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere jandarmaya görüldü.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler