Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri iftarlı mezuniyet töreni düzenledi.

        Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu 4C sınıfı öğrencileri özel bir işletmede mezuniyet töreni düzenleyerek kep fırlattılar.

        Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Sınıf Öğretmeni Özlem Gündüz, öğrencileri birinci sınıftan itibaren alarak mezun etmenin gururunu yaşadığını belirterek, başarılı bir sınıf meydana getirirken veliler ile sürekli iletişim içerisinde olduklarını ifade etti.

        Okul Müdürü Abubekir Turmaz ise yaptığı konuşmasında, öğrencilerin kendilerini ifade edebilmeleri, düşüncelerini yansıtabilmeleri için Sınıf Öğretmeni Özlem Gündüz'ün yoğun gayretleri olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti.

        Okul Müdürü Turmaz, "Okulumuzda ne zaman bir etkinlik, sosyal faaliyet olmuşsa Özlem hocamızın mutlaka katkısı olmuştur. Çocuklarımız ailelerimiz ve eğitimcilerimiz ile bir aile ortamı oluştu. Öğrencilerimizden beklentilerimiz oldukça yüksek. Kardeşçe, dostça bir yaşam diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        4C Sınıfı öğrencilerinden Mustafa Güneş piyano dinletisi sunduktan sonra, bütün öğrenciler hep beraber kep fırlattılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler