Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)ADIYAMAN'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında dernek binasında ve internet kafede oyun oynayan 18 kişiye 56 bin 700 TL ceza kesildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bir dernek binasında ve bir internet kafede oyun oynandığı bilgisi üzerine baskın yaptı. Polis ekiplerince dernek binasına düzenlenen baskında kumar oynarken yakalanan 7'si yabancı uyruklu 14 kişiye 3 bin 150'şer TL ceza kesildi. Bir internet kafeye düzenlenen baskında da oyum oynarken yakalanan 2'si yabancı uyruklu 4 kişiye de 3 bin 150'şer TL ceza kesildi. Denek binasında ve internet kafede oyun oynayan 18 kişiye toplam 56 bin 700 TL ceza kesilirken, internet kafe ise mühürlendi.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Adıyaman Mahir ALAN

        2020-12-25 20:26:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler