Milli Eğitim Bakanı Tekin, Ağrı'da beşiz kardeşlere karnelerini verdi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20252026 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla ziyaret ettiği Ağrı İbrahim Çeçen İlkokulunda, 4/A sınıfında öğrenim gören Fatih ve Hatice Yılmaz çiftinin beşiz kızları Tenzile, Rabia, Havva, Berfin ve Hiranur’a karnelerini verdi.
Bakan Tekin, çocuklardan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve kendisinin selamlarını ailelerine iletmelerini istedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.