Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a yanıt - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Genç popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Tilki, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti.

        2

        "KİM, NE DEMİŞ BAKMIYORUM BİLE"

        20 yaşındaki şarkıcı, meslektaşı Demet Akalın'ın "Dünya starı olacağım' diyordu, çocuk dizisinde oynuyor" sözlerine cevap verdi.

        Aleyna Tilki, konuyla ilgili, "Kim, ne demiş bakmıyorum bile. Yalnız beni eleştirenler asıl çalıştığım ekip Grammy ödülü aldı, onu konuşsunlar!" dedi.

        3

        "HERKES GÖRECEK"

        Uzun bir süreliğine Amerika'da olacağını belirten Tilki, "Çok çalışıyorum. Herkes görecek ki ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" ifadelerini kullandı.

        Şarkıcı, muhabirlerin, "Oyunculuğa devam edecek misiniz?" sorusuna, "Oyunculuk denilemez aslında, ben bir müzikalde oynadım ve geriye dönüp baktığım da 'İyi ki bu proje de yer almışım' diyorum ama oyunculuğa dair bir kariyerim olmayacak" yanıtını verdi.

        4

        HAREKETE GEÇTİ

        İlk İngilizce şarkısı 'Retrograde' ile dünyaya açılın Aleyna Tilki, pandemi nedeniyle işsiz kalan müzisyenler için harekete geçmişti.

        Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tilki, geniş hayran kitlesine sahip olan meslektaşlarından yardım istemişti.

        5

        "ZOR DURUMDA OLANLARIN HAYATINI KURTARABİLİRİZ"

        20 yaşındaki şarkıcı, "Ben pandemi sürecinde işsiz kalan müzisyenler için kendi kitlemi de kullanarak bir proje başlatmak istiyorum. Bana diğer büyük kitleli sanatçılar da katılırsa en azından çok zor durumda olanların hayatlarını kurtarabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "HARİKA TEPKİLER ALIYORUM"

        Yeni şarkısı ile ilgili aldığı geri dönüşler sorulan Tilki, duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

        Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler.

        7

        "ASTROLOĞUM '25 ŞUBAT OLSUN' DEDİ"

        Yeni parçasının çıkış tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, "Astroloğum '25 Şubat olsun' dedi ama müzik listelerine girmesi için cuma günü çıkması gerektiği söylendi. Çok üzülerek cuma günü yayınlamaya karar verdik" ifadelerini kullanmıştı.

        Müzik yeteneğini annesinden aldığını söyleyen Tilki, "Annem olmasaydı ben bu hayale inanmazdım, o çok inanıyordu. Babamın gölgesi yeter. Ailemi çok seviyorum" diye konuşmuştu.

        8

        "ELEŞTİRİLER KISKANÇLIKTAN"

        Kıskanıldığı için eleştirildiğini söyleyen popçu, "Ben dünyayı gezerken insanlar evinde oturuyor. Bilmiyorum, belki canları sıkılıyordur. Yaptığım her işi, söylediğim her işi kalbimden geldiği için yapıyorum. Samimiyetime güvendiğim için eleştirilerin kıskançlıktan başka bir şey olamadığını düşünüyorum" demişti.

        Aşk hayatının çok iyi gittiğini belirten Aleyna Tilki, "Hayat zaten aşkın kendisi. Ben sanatçı olduğum için bir ağaca, bir çiçeğe, bir şarkıya aşık dolaşıyorum. O yüzden 'aşk hayatı' diyerek sınırlandırmayalım" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        KONYA'DA DOĞMAK BANA ÇOK ŞEY KATTI"

        "Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt veren şarkıcı, şunları söylemişti:

        Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı.

        Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım.

        10

        "ASLA DESTEKLEMEDİNİZ"

        2 milyondan fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından bir açıklama yapan genç şarkıcı, gönderisine şu notu düşmüştü:

        Karşınıza çok küçük yaşta çıktım. Ne kadar çalıştığımı aslında hepiniz biliyorsunuz... Ve bu sefer küçük yaşıma rağmen yapayalnız Amerika'da uzun zamanlar kalışıma, tüm çocukluğumu işime feda etmeme değdi.

        Artık 26 Şubat'ta ülkemi dünyada temsil etmek adına büyük bir adım atıyorum. Attığım tek adım bile her yerde haber olurken bugün, dünyada çıkacak olan şarkımı asla desteklemediniz.

        Oysaki ben size bazen küssem de sizi gerçekten sevdim ve soğuk havada da, zor zamanlarımda da elimden geldiğince her zaman size kalpten vakit ayırdım. Her işi derin bir saygım olduğu gibi, size de çok saygı duydum.

        Sizin de beni ne kadar sevdiğinizi, bana ne kadar inandığınızı biliyorum. Bırakın kalpleri kararmış o insanları dinlemeyi... Bugün beni desteklemek artık sadece kendi kalbinizle karar vereceğiniz bir şey olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ