Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Alice Evans boşanma davasını gazeteden öğrendi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Alice Evans, 2007 yılında Ioan Gruffudd ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin evliliğinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

        2000 yılında '102 Dalmaçyalı' adlı filmin çekimlerinde tanışan ikiliden Gruffudd, eşine ondan habersiz boşanma davası açtı.

        2

        BOŞANMA DAVASINI BASINDAN ÖĞRENDİ

        Rol aldığı 'The Fantastic Four' adlı yapımla tanınan 47 yaşındaki Evans, Ioan Gruffudd'un kendisine açtığı boşanma davasının haberini yapan internet sitesinden bir bölümün görüntüsünü Instagram hesabından yayınladı.

        Bu haberi basından öğrendiğini ifade eden oyuncu, gönderisinde, "Tamam, haber verdiğiniz için teşekkür ederim!" ifadelerini kullandı.

        3

        "BUNU ÖĞRENMENİN EN KORKUNÇ YOLU"

        Birçok takipçisi Alice Evans'a, "Bunu öğrenmenin en korkunç yolu" şeklinde yorumlar yaptı.

        Ella ve Elsie adında iki kızı bulunan Evans, bir süredir eşiyle arasının iyi olmadığını ifade eden paylaşımlarda bulundu.

        4

        "KORKUYORUM"

        Evans, boşanma haberinin ortaya çıkmasından sonra yayınladığı bir başka gönderi ile kızlarının, babalarının davranışı yüzünden hayal kırıklığına uğramış olmalarından korktuğunu belirtti.

        Oyuncu, eşinin yarattığı durumun kızlarının gelecekte karşı cinsle kuracakları romantik ilişkileri olumsuz etkilemesinden çekindiğini anlattı.

        5

        "EŞİM KIZGIN DOĞDU!"

        Yaptığı bu paylaşımların, ayrılmak üzere olduğu kocasını kızdırma ihtimalinin de bulunduğunu belirten Alice Evans, "Biliyorum, kızacak. O her zaman kızgındır, kızgın doğmuştur" ifadelerini kullandı.

        Evans, kırık kalp simgesi yer alan bir başka gönderisinde kendisine ve kocasına bunların olabileceğini hiç düşünmediğini ifade etmişti.

        6

        "ONUN KAFASINDA BİR ŞEYLER OLDU"

        Eşini hala sevdiğini anlatan ünlü isim, "Onun kafasının içinde bir şeyler oldu ve o her neyse onun bize geri döndüğünü görmüyorum" diye yazmıştı.

        7

        "RUHSAL İŞKENCE" İDDİASI

        Alice Evans, geçen ay, kocası Ioan Gruffudd'un kendisine ruhsal işkence yaptığını ileri sürmüştü.

        Çiftin, evlilik sözleşmesi imzalayıp, imzalamadığı ve Evans'ın kızları için herhangi bir maddi destek alıp, almayacağı ise henüz bilinmiyor.

        8

        "ÇOK ÜZGÜNÜM"

        Evans, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Üzücü haber. 20 yıllık sevgili kocam, ruh eşim önümüzdeki haftadan itibaren ailesini terk edecek" ifadelerini kullanmıştı.

        Ünlü yıldız, "Kızlarım Ella ve Elsie ile şaşkınız. Artık beni sevmemesi dışında bize bir neden söylemedi. Üzgünüm" şeklinde konuşmuştu.

        9

        Alice Evans ile Ioan Gruffudd

        10

        Alice Evans ile Ioan Gruffudd

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ