Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çiftinin çocukları Efehan 2 yaşında - Magazin haberleri
        1

        2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında ise Efehan'ı kucaklarına almıştı. Şu sıralar yine bebek heyecanı yaşayan çift, 2 yaşına basan oğullarının doğum gününü kutladı.

        2

        "SEVİLİYORSUN"

        Aile içinde sürpriz bir kutlama organize eden ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. İkinci kez anne olmak için gün sayan Abazi, gönderilerine, "Mutlu yıllar değerli oğlum. Bugün, yarın ve her zaman seviliyorsun" notunu düştü.

        3

        "İYİ Kİ VARSIN CANIM OĞLUM"

        39 yaşındaki Sayışman ise Efehan'ın doğum gününü, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın canım oğlum. Allah nice yaşlarını, nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin; sağlıkla ve huzurla inşallah..." sözleriyle kutladı.

        4

        "KARDEŞİNİ DEĞİL, GÖBEĞİMİ KISKANIYOR"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Almeda Abazi, Instagram hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinliği gerçekleştirmişti.

        Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdüren Abazi, oğulları Efehan'ın hamileliğine bakış açısını anlatmıştı.

        Almeda Abazi, "Efehan kardeşini kıskanıyor mu?" sorusuna, "Şu an kardeşini değil de, göbeğimi kıskanıyor. Bayağı tripler yemeye başladım" şeklinde yanıt vermişti.

        5

        "EN ÇOK KİRAZ AŞERDİM"

        Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi, "En çok aşerdiğiniz yiyecek ne oldu?" sorusuna, "Kiraz, kiraz reçeli, vişne suyu, kiraz, kiraz, kiraz..." cevabını verdi.

        6

        "BİR HAFTA KALDI"

        Kızını bir hafta sonra dünyaya getirecek olan Almeda Abazi, "Normal doğum olacak. Şu an en son öğrenmek istediğim şey kilom. Son iki aydır hiç tartılmadım" ifadelerini de kullandı.

        7

        "EN MUAZZAM HEDİYE"

        Tolgahan Sayışman, ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

        "İKİ NUMARALI BEBEK YÜKLENİYOR"

        Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ