Antalya'da dağ bisikleti heyecanı
Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışları, 10-13 nisan tarihlerinde koşulacak
ABONE OLBisiklet turizminin ülkemizdeki önemli merkezlerinden Antalya, 10-13 Nisan tarihlerinde Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışlarına ev sahipliği yapacak. Antalya’nın eşsiz doğasında Kemer bölgesinde düzenlenecek, dağ ve gravel bisikleti tutkunlarını bir araya getirecek etkinliğin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek.
Trans Taurus, katılımcılara Toros Dağları’nı deneyimlemeleri için dağ bisikleti, elektrikli dağ bisikleti ve gravel kategorilerindeki parkurlarda mücadele imkanı sunacak. Bu yıl “Bisikletin Kalbi Kemer’de Atıyor” sloganıyla düzenlenecek organizasyonda sporcular, 4 gün 4 etapta 200 kilometre pedal çevirecek.
Kemer’den start alacak yarışçılar, yaylalar ve dağ yollarını geçerek Toros Dağları’nda farklı bölgelerden geçerek aynı noktada finişi görecek.
Enduro Organizasyon & Sky Events tarafından dağ bisikletçilerini Toros Dağları ile buluşturan TransTaurus Epic MTB / Gravel yarışlarının kayıtları ise devam ediyor.
Türkiye’de dağ ve gravel bisikletin gelişmesi ve Antalya’nın bisiklet turizmi potansiyelini ön plana çıkaracak etkinliğin ülkemizin tanıtımına katkı sağlarken dünyada ise bölgenin bilinirliğine katkı sağlaması amaçlanıyor.