Okan Buruk: Galatasaray'ın sembolü oldu
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında RAMS Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yendi.Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk karşılaşmayı yorumladı.
ABONE OLGalatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında RAMS Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yendi ve üst üste 4. galibiyetini aldı. Sarı kırmızılılarda goller 43'te Hakim Ziyech ve 50'de Mauro Icardi'den geldi.
Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk karşılaşmayı yorumladı.
"Zorlu bir deplasman. Biz kendi oyunumuzu oynamak istedik. Daha dikine oynadık. Ziyech gerçekten doğru yerlerde topla buluştu. Böylelikle daha çok aksiyona gitme şansımız oldu. Şanssız bir gol yedik. Hakim oyundan çıkarken şanssız bir gol yedik. 2-1 sonrası rakibi daha fazla oyuna katıyorsunuz. Genel anlamdan güzel. Sadece Kazımcan'ın sakatlığı bizi üzdü. Yarın MR'dan sonra belli olacak."