Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Anıl Altan'ın eşi Pelin Akil baby shower partisi düzenledi - Magazin haberleri
        1

        Pelin Akil, meslektaşı Anıl Altan ile 3 yıllık birlikteliğin ardından 2016 yılında nikah masasına oturmuştu.

        2

        Dört aylık hamile olan Pelin Akil, son gittiği kontrolde büyük şaşkınlık yaşamıştı. İkiz kız bebekleri olacağını öğrenen oyuncu, bu haberle yakınlarını sevindirmişti.

        3

        Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Akil, doğacak çocukları için baby shower partisi düzenlendi.

        4

        Bağdat Caddesi'ndeki bir kafeyi kapatan çift, doğacak kız çocuklarının isimlerinin Alin ve Lina olacaklarını söyledi.

        5

        Davete gelenler arasında Şenay Özgün, Tarık Özgün, Berna Altan, Hakan Altan, Minel Altan ile yakın arkadaşları Uraz-Melis-Ada Kaygılaroğlu, Akasya Asıltürkmen, Nilperi Şahinkaya, Göksen Ateş, Nilay Cafer, Doğukan Medetoğlu, Aslıhan Güner, Ahmet Aksöz gibi isimler vardı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

        6

        Pelin Akil, "Hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor. O kadar temiz bir sayfa başlıyor gibi hissediyorum ki tüm hamileliğim boyunca beyaz sabun kokusu alıyorum ve bunu aşırı sever oldum. O yüzden de bugün arkadaşlarıma güllü sabunlar hediye ettim" derken heyecanını gözler önüne serdi.

        7

        Evde kedi ve köpeğiyle iki çocukları (Herkül ve Şakir) olduğunu da hatırlatan Anıl Altan, "Artık, 3 erkek, 3 kızlı bir aile olacağız, durum eşitlendi" diyerek espri yaptı.

        8

        "NE KADAR ÇOK BİZİ SEVEN İNSAN VARMIŞ"

        Pelin Akil, duygularını sosyal medya hesabından, "Bugünle ilgili söyleyebileceğim tek kelime muh-te-şem-di. Yapalım, yapmayalım diye kararsız kaldığımız bir gündü ve o zaman Alin ve Lina’nın çay partisini yapalım diye karar verdik ve iyi ki yaptık. Ne kadar çok dostumuz, ne kadar çok bizi seven insanlar varmış. Kızlarımız nasıl da şanslılar ki kocaman bir aileleri var. Gelen herkesin gözlerinden öpüyorum. Gelemeyenlerin de çay sözü olsun :) Orada olmayan, güzel dileklerde bulunan, hep yanımızda olduğunuzu hissettiğim siz sevenlere çok ama çok teşekkür ederiz. İyi ki bu gün gerçekleşti. Alin ve Lina, heyecanla ve sağlıkla gelmenizi bekliyoruz. Sizi çok seviyoruz" sözleriyle dile getirdi.

        9

        "SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ GÜNE..."

        Pelin Akil'in eşi Anı Altan ise, "Bu güzel günümüzde bizimle olan yakın arkadaşlarımız, ailemiz hepinize teşekkür ederiz. Güzel enerjilerinizi ve birlikteliğimizi kızlarımıza hissettirdiğiniz, dünyaya gelmeden yüzlerini güldürdüğünüz için. Bu yazıyı okuyup, fotoğrafı görünce yüzü gülen, güzel dileklerini ileten, kalbiyle de yanımızda olan tüm sevenlerimiz sizler de iyi ki varsınız. Sağlıkla kucağımıza alacağımız güne..." şeklinde konuştu.