Beypazarı'nda kar nedeniyle ulaşıma kapalı yol kalmadı
Kar yağışının ardından Beypazarı'nda yürütülen çalışmalar sonucu ulaşıma kapalı kırsal mahalle yolu kalmadı.
Kar yağışının ardından Beypazarı'nda yürütülen çalışmalar sonucu ulaşıma kapalı kırsal mahalle yolu kalmadı.
Belediye Başkanı Özer Kasap, yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan bazı kırsal mahalle yollarının açılması için Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle koordineli şekilde çalışma yürütüldüğünü söyledi.
Kasap, "Yapılan karla mücadele ve yol açma çalışmaları sonucunda ilçemize bağlı tüm köy yollarında ulaşım sorunsuz şekilde sağlanıyor." dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.