Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Annemizi Saklarken bu akşam var mı, yok mu? Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, bu akşam neden yok? 26 Ocak Çarşamba Star TV yayın akışı
        1

        Star TV ekranlarının yeni dizilerinden biri olan Annemizi Saklarken'in yeni bölümü sosyl medyada gündem oldu. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Annemizi Beklerken dizisinin final yapacağı ve 8. bölümüyle seyirciylere veda edeceği daha önce açıklanmıştı. Hafta başında 8. bölüm fotoğrafları yayınlanan Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümüne 26 Ocak Çarşamba Star TV yayın akışı listesinde rastlayamayan diziseverler Annemizi Saklarken bugün var mı yok mu, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, neden yok sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

        2

        ANNEMİZİ SAKLARKEN BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

        Annemizi Saklarken dizisinin 8. bölümü bu akşam Star TV ekranlarında yer almayacak. Annemizi Saklarken dizisi 8. ve final bölümüyle son kez 2 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de seyirci karşısına çıkacak.

        3

        ANNEMİZİ SAKLARKEN YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

        Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığına dair resmi bir açıklama bulunmuyor. Star TV yayın akışına göre bu akşam Star TV ekranlarında önce Fındık İşi adında film gösterimi ardından da Cumhurbaşkanı Özel yayını yer alacak.