Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da yaklaşık 8 kilo ağırlığındaki 'Edward' adlı kedi, girdiği iş yerinin asma tavanını çökertti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, kedinin yan komşusuna ait olduğunu belirten iş yeri sahibi Necibe Kıvrak, "Sahibi diyete sokmuştu, diyeti bozmuş" dedi.

        Muratpaşa ilçesi Milli Egemenlik Caddesi´nde pazartesi günü akşam saatlerinde Necibe Kıvrak´a ait matbaaya giren komşusunun 'Edward' adlı Tekir cinsi kedisi, iş yerinin asma katına çıktı. Burada girdiği karton koliden çıkamayınca panikleyen kedi, hareket ettiği sırada plastik asma tavan çöktü. Çökmeyle birlikte kedi ve koli yere düşerken, o sırada masasında çalışan Kıvrak asma plastik tavanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay ise güvenlik kameralarına yansıdı.

        Komşusuna ait kedinin tavanla birlikte yere düştüğünü belirten Necibe Kıvrak, "Genellikle zamanını bizde geçiriyordu. O gün içeri girip merdivenlerden yukarı çıkmış. Yukarıda boş bir kolinin içine girdikten sonra çıkamamış. Büyük bir gürültü oldu. Tavan çökmeye başlamadan önce bana kaçma fırsatı oldu. Kedi farklı yöne gidip aynı yere tekrar dönünce bu kez tavan çöktü. Ben o sırada kaçtım. Olaydan sonra bir daha gelmedi. Utanıyor bence. Olay sonrası çok hızlı bir şekilde iş yerinden dışarı çıkıyor ve hiçbir şey olmamış gibi hareket ediyor. Sahibi diyete sokmuştu, diyeti bozmuş" dedi.

        Kedinin sahibi Yağmur Yavuz ise Edward´ın 4 yıldır kendileriyle yaşadığını belirterek, "Komşumuz da kendisini çok seviyor. İri ve biraz asabi. Çok sevimli bir kedi. Arada böyle yaramazlıklar da oluyor. Neyse ki ona ve komşumuza bir şey olmadı" diye konuştu. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2022-12-28 15:05:41

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler