Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Aras Kargo saat kaçta açılır ve kaçta kapanır? Öğle arası açık mı, cumartesi günü açık mı? Kargo dağıtım saatleri nedir? - Merak Edilenler Haberleri

        Aras Kargo 2020 çalışma saatleri merak ediliyor.Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte çalışma saatleri

        Aras Kargo Çalışma Saatleri Nedir?

        Aras kargo hafta içi 08:00 ile 18:00 saatleri arasında, Cumartesi Günü sabah 08:00 ile 15:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar Günü ise hizmet vermemektedir.

        Aras Kargo Öğlen Saatlerinde Hizmet Veriyor mu?

        Aras Kargo Hafta içi ve cumartesi günü dahil olmak üzere açık olduğu saatler arasında ara vermeksizin hizmet vermeye devam etmektedir. Öğlen saatleri arasında bile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedirler.

        Aras Kargo Hafta Sonu Açık mı?

        Aras Kargo Cumartesi günü açık ve saat 08:00 ile 15:00 arasında hizmet vermekte fakat Pazar gümü kapalıdır.

        Kargo Alımı Saat Kaça Kadar Yapılıyor?

        Bir göndericinin adresinden alım bir de şubeye getirilen kargonun teslim alınışı bulunmaktadır. Eğer hafta içi saat 15:30’za kadar telefonla adresten kargo alımı bildirir iseniz o gün içerisinde kargonuz adresinizden alınır ve o gün gideceği adrese doğru şubeden çıkarılıp gönderilir. Fakat saat 15:30’dan sonra telefonla adresinizden kargo alımı bildirir iseniz yine o gün alınır fakat bir sonraki gün şubeden çıkması olasılığı yüksektir.

        REKLAM

        Yine hafta içi kargonuzu şubeye kendiniz saat en geç 17:00’a kadar getirirseniz kargonuz teslim alınır ve o gün gideceği adrese teslim edilmek için yola çıkar. Fakat saat 17:00’dan sonra getirir iseniz kargo teslim alınmaz alınsa bile o gün şubeden çıkmaz.

        Cumartesi günü Aras Kargo adresten kargo alımı yapmıyor. Fakat saat 14:00’e kadar şubeye kendiniz getirir iseniz kargo teslim alınıp o gün şubeden gideceği adese çıkarılır.

        Kargo Dağıtımı Saat Kaça Kadar Yapılıyor?2020

        Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e kadar yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden sonra gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ