Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan'da, üzerine elbise dolabı düşen 10 yaşındaki öğrenci Zerin Koç'un hayatını kaybettiği Kazım Karabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun Müdürü Tahir Koçak, idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

        Karagöl Mahallesi Kazımkarabekir Yatılı Bölge Ortaokulunun pansiyonunda kalan ve dün akşam odasında arkadaşlarıyla oynarken üzerine dolap düşmesi sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 5. sınıf öğrencisi Zerin Koç'un (10) ölümüne ilişkin adli ve idari soruşturma sürüyor.

        Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen adli soruşturma çerçevesinde küçük Zerin'in cesedi, Ardahan Devlet Hastanesinden alınarak Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Çocuğun cenazesi, buradaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere karayoluyla Ardahan'a getirilmek için yola çıkarıldı.

        Ayrıca Zerin Koç'un hayatını kaybettiği odada polislerce inceleme yapıldığı ve odanın soruşturma nedeniyle kapatıldığı belirtildi. Olaya ilişkin yürütülen idari soruşturma kapsamında ise soruşturmanın selameti açısından söz konusu okulun müdürü Tahir Koçak, Ardahan Valiliğince görevden uzaklaştırıldı.

        Bugün Ardahan'daki baba ocağı Samanbeyli köyünde toprağa verilmesi beklenen Koç'un 3 kardeşi olduğu öğrenildi.

        Halil ve Özlem Koç çiftinin ikinci çocuğu olan Zerin Koç'un oturduğu köydeki evlerinin okula uzak alması nedeniyle yatılı olarak eğitim gördüğü belirtildi. Olayı duyup Koç ailesinin evine gelen komşuları da aileye taziyelerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler