Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Artvin ve Rize okullar tatil oldu mu? 20 Ocak 2022 yarın Artvin ve Rize okullar tatil mi, kar tatili ilan edildi mi?
        1

        Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet veren ilkokul, ortaokul ve liselerde sömestr tatili için geri sayım başlamışken ülke genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve hava sıcaklıklarındaki düşüş yarın okullar tatil mi sorusunun araştırılmasına neden oldu. Bilindiği gibi okullarda kar tatili uygulamasıyla ilgili açıklamalar illerin valilikleri ve ilçelerin kaymakamlıkları tarafından açıklanıyor. Son haftalarda yoğun kar yağışının etkisinde olan ve zaman zaman eğitime ara kararı alan Artvin ve Rize'de gözler valilikten gelecek açıklamaya çevrildi. İşte Artvin ve Rize'de yarın okullar tatil oldu mu sorusunun cevabı

        2

        20 OCAK PERŞEMBE RİZE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        Rize Valiliği´nden yapılan yazılı açıklamada; kar yağışı, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle okullar için tatil kararı alındığı belirtilerek, "İlimizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı ve buna bağlı riskler nedeniyle, ilimiz genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde, özel öğretim kurslarında, çeşitli kurslarda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretime verilen aranın 1 gün (20 Ocak 2022 Perşembe) süreyle uzatılmasına, ayrıca hamile ve engelli personellerin aynı tarihte idari izinli sayılmasına karar verilmiştir" denildi.

        3

        20 OCAK PERŞEMBE ARTVİN'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        19 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verilen Artvin'de 20 Ocak Perşembe günü kar tatiline ilişkin bir bir açıklama henüz bulunmuyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ