Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Avrupa'nın gözdesi Semih Kılıçsoy! - Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, son haftalarda sergilediği performansla sadece Türkiye değil, Avrupa'da da adından söz ettirmeye başladı.

        2

        19 yaşındaki Semih, yükselen performansını Trabzonspor maçında attığı 2 golle sürdürdü.

        3

        Son 7 maçta 7 gol atıp, 1 asist yaparak tüm futbol dünyasının dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için Avrupa devlerinin şimdiden harekete geçtiği öğrenildi.

        4

        Almanya Bundesliga'nın köklü kulüpleri Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt'un, Semih'i ciddi şekidle takip ettiği belirtildi.

        5

        İngiltere'den Arsenal, Aston Villa ve Wolves ile İspanya'dan Atletico Madrid ve İtalya'dan Juventus'un ise Semih için scout ekiplerini görevlendirdiği ortaya çıktı.

        6

        Bu takımlar arasında en ciddi ilginin Dortmund'dan olduğu ve Alman ekibinin sezon sonu Beşiktaş'ın kapısını çalabileceği bildirildi.

        7

        Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada Semih Kılıçsoy'a şimdiden teklifler gelmeye başladığını söylemişti.

        8

        FEYYAZ UÇAR: TEKLİFLER BAŞLADI

        Uçar, yaptığı açıklamada Semih'le ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        "Çıkıp sorumluluk alması, yeteneğini ortaya koyması en sevindirici olaydı. Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Türk futbolunun son yıllardaki en büyük yıldızı.

        9

        Teklifler zaten başladı. Montella da milli takıma davet edecektir. Avrupa Şampiyonası'nda forma giyerse sonrasına bakacağız. Kazanamadığımız 3 maçta da zaman zaman iyi oyunlarımız oldu ama son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Semih'in olmadığı maçlarda zorlanıyoruz. Atak sonlandırmalarımızda hep Semih'in imzası var"