Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'tan o sorulara yanıt yok - Magazin haberleri
        1

        2019'da 'Her Yerde Sen' dizisinde rol gereği aşk yaşayan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın birlikte olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı.

        Bu dedikodu, Dilan Çiçek Deniz ile yakın arkadaş olan Aybüke Pusat’ın dostluğunu bitirmişti. Çünkü Andıç, bir dönem de Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamıştı.

        2

        HAYRANLARI YAKALAMIŞTI

        İddiaya göre; Adı sık sık aşk iddialarına karışan ikili, geçtiğimiz aylarda sarmaş dolaş objektiflere yansımıştı. Andıç ve Pusat'ın bu samimi fotoğrafı sosyal medyada yayılmıştı. Daha önce de havalimanında hayranlarının objektiflerine takılan Andıç ile Pusat, yine "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirmişti.

        3

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, bu kez birlikte 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti.

        4

        Birlikte görüntülenmemeye çalışan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, haklarında çıkan aşk iddialarını da yanıtsız bıraktı. Oyun çıkışında ayrı ayrı çıkan ikili, daha sonra otoparkta buluşarak orayı birlikte terk etti.

        5

        "SADECE ARKADAŞIZ" DEMİŞTİ

        Öte yandan Aybüke Pusat, daha önce aşk söylentileri hakkında, "Furkan ile ilişkimiz yok. Sadece arkadaşız. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        ARKADAŞINI SİLDİ

        Dilan Çiçek Deniz, aynı dizide rol alan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç'ın yakınlaşmasına sinirlenmişti. Oyuncu, yakın arkadaşını sosyal medya hesabından silmişti.