Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Azize oyuncuları kimler? Oyuncu kadrosu ve karakterleri - Azize dizisinin konusu nedir?
        1

        Azize dizisi ile ilgili detaylar, yeni başlayan dizi hakkında bilgi edinmek isteyen izleyiciler tarafından araştırılıyor. Azize'nin konusu; "İmkânsızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize'nin hikayesi" şeklinde ifade ediliyor. Azize oyuncuları haberimizde...

        2

        BUĞRA GÜLSOY (KARTAL ALPAN)

        Alpanların oğludur. Ailesinin güvende olması için çabalamaktadır. Babasının mafyatik ilişkilerine karşı isteksiz olduğu halde yeri geldiğinde bu işlerde babasının tahtını zorlayacak kadar yetenekli ve zeki bir veliahttır.

        3

        HANDE ERÇEL (AZİZE GÜNAY)

        Babasının intikamını almak için babasını öldüren mafya ailesi Alpanlar’ın içine sızar. Kartal Alpan’a aşık olunca amacına ulaşmak için kendisi ile de mücadele etmeye başlar.

        4

        MUSTAFA YILDIRAN (BALKAN ALPAN)

        Kartal’ın abisi, Azize’nin babasını vuran kişidir. Yıllar önce bu sebeple hapse girmiş, gençliğini hapiste geçirmiştir. Hapisten çıktığında Karakaya ailesinin de başına geçecektir.

        5

        MUSTAFA AVKIRAN (BARBAROS KARAKAYA)

        Uğruna, kızı Yıldız’ın hayatını bile hiçe saydığı koltuğu için yapmayacağı kötülük yoktur. Kötülüklerini yaparken Komiser Okan’ı da kullanacaktır.

        6

        DUYGU SARIŞIN (ASYA GÜNDOĞAN)

        Mafya ailelerinin içindeki tek kadın liderdir ve en gençleridir. Kartal’ın kendini anladığını düşündüğü nadir insanlardandır. Azize-Kartal aşkının engellerinden biridir.

        7

        SELEN ÖZTÜRK (TUNA ALPAN)

        Kartal’ın halasıdır, ailedeki iç işler ondan sorulur.

        8

        TUGAY MERCAN (OKAN)

        Azize’nin Alpanlar tarafından öldürülen baş komiser babasının yardımcısıdır. Azize’ye sahip çıkmış, Azize büyüdükten sonra da ona âşık olmuştur.

        9

        BAŞAK DAŞMAN (YILDIZ ALPAN)

        Barbaros Karakaya’nın kızıdır aynı zamanda Balkan’ın eşidir.