Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Belediyesi ilçe genelinde bulunan 174 camide halı yıkama ve detaylı temizlik çalışması başlattı.

        Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın geçtiğimiz aylarda din görevlileri ile yaptığı istişare toplantısında gündeme gelen cami temizlikleri ile ilgili talep karşılığını buldu.

        Konu hakkında bir çalışma yapılması talimatını veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde bulunan 174 Caminin tamamının temizliğinin yapılması için ekip oluşturulmasını istedi. Oluşturulan ekip ile camilerde bulunan halıların yıkanması, dip köşe temizliği, avlu temizliği, lavabo ve tuvalet temizlikleri yapılıyor. Yaklaşan Ramazan ayı öncesi gerçekleştirilen bu temizlikler vatandaşları da memnun ederken, temizlik yapılan camiler halıların yıkanması sebebi ile ibadete bir gün süre ile kapatılıyor.

        Konu hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan, Dursunbey İlçe merkezinde bulunan 9 merkez ve 102 kırsal mahallede bulunan 174 camide temizlik çalışması başlattıklarını söyledi. Fahri Bahçavan; “İlçemizde bulunan camilerde halı yıkama, dip köşe temizlik, toz alma, abdesthane temizlikleri gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız Ramazan ayına kadar devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler