Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR ve Çanakkale illeri arasında kalan Kazdağları kar yağışıyla beyaza büründü. Karla kaplanan Kazdağları´nda seyrine doyumsuz manzaralar oluştu.

        Mitolojide tanrıların dağı olarak anılan Kazdağları'na kış geldi. Yazın oksijeniyle turistlerin gözde ziyaret yerlerinden olan Kazdağları'na karla birlikte sessizlik çöktü. Kış mevsiminin beyaz örtüsüne bürürünen Kazdağları'nda mevsimin beyaz güzellikleri tadına doyumsuz manzaralar yarattı. Balıkesir'in Döşemedere mevkiinde bu manzaraların en güzel ortaya çıktığı yerler arasında ve görenleri adeta büyülüyor. Kazdağları'ndan inen dereciklerin oluşturduğu küçük çağlayanların donduğu görülürken; sessizlik ve romantizm manzaranın yeni yüzü oldu.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler