Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdek İlçe Müftülüğü, ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdı. Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan yardım erzaklarını vatandaşlara sırtı ile taşıyarak teslim etti

        Erdek İlçe Müftülüğü ve hayırsever esnafların iş birliğiyle hazırlanan gıdaerzak yardım kolileri, Erdek ilçe merkezi, ilçeye bağlı kırsal Tatlısu, Aşağı Yapıcı, Yukarı YapıcıDüzler, Çeltikçi, Narlı ve İlhan Mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Türkiye Diyanet Vakfı Erdek Şubesi görevlileri, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan gıdaerzak yardım kolilerinin Balıkesir İl Müftüsü Ramazan Topcan’ın de iştirakiyle yerine ulaştırdı. Dağıtımlara yardımcı olan din görevlilerine teşekkür eden Türkiye Diyanet Vakfı Erdek Şubesi görevlileri, “Bu hayrın yapılmasına vesile olan hayırsever kardeşlerimizden Cenabı Hak razı olsun, hayırlarını kabul etsin. İşlerinde bereketler ihsan eylesin” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler