Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerinde 8 ayda şüpheli görülen 8 bin 230 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.

        Valilikten yapılan açıklamada, polis ekiplerinin 2023-2024 eğitim öğretim döneminde okullar ve çevresinde denetimlerini aralıksız sürdürdüğü ifade edilerek, bu kapsamda yapılan kontrollerde şüpheli görülen 8 bin 230 kişinin GBT kontrolünün yapıldığı bildirildi.

        8 kişinin değişik suçlardan kaydı bulunduğu, 45 kişinin de yoklama kaçağı, bakaya durumda olduğunun tespit edildiği ifade edilen açıklamada, ayrıca 13 kişi hakkında idari işlem yapıldığı, 18 yaşından küçük araç sürücüsüne ve aracın sahibine toplam 25 bin 954 lira idari para cezası uygulandığı aktarıldı.

        Açıklamada, aramalarda 6 bıçak, 3 kurusıkı tabanca ve 7 fişek ele geçirildiği, okul çevresinde bulunan 664 iş yerinin denetlendiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler