Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel: Herkes benden kız bebek bekliyor - Magazin haberleri
        1

        2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 2010 yılında oğlu Ali'yi dünyaya getirdi.

        Korel, geçtiğimiz aylarda oğlu Han'ın doğması ile ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

        2

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Bergüzar Korel, Beyza Şekerci'nin gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu.

        3

        İlk kez böyle bir yayın yaptığını söyleyen Korel, "Instagram'da canlı yayın açanları gördüğümde sinir oluyordum" şeklinde bir itirafta bulundu.

        4

        Hamilelik süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Bergüzar Korel, şu ifadeleri kullandı.

        5

        Türkiye'de ilk koronavirüs tespiti yapıldığı gün doğuma girdim. Salgın nedeniyle lohusalık yaşayamadım. Virüs korkusu her şeyi bastırdı. Herkes benimle lohusaydı. Dünya olarak başka kaygılarımız olduğu için aslında anlamadım.

        Yüzyıllardır bütün kadınlar lohusalıkla baş ediyorsa, bunun bu kadar büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar çok kaygılanırsanız, o kadar etkileniyorsunuz.

        6

        Hemcinslerine çağrıda bulunmayı ihmal etmeyen Korel, şunları söyledi:

        7

        Herkes annelik yarışına girdi. Biri nasıl doğum yapman gerektiğini söyler, diğeri 'Çok emzirme' der. Lüften hamile ve lohusaları rahat bırakın. Baskı yapmayın ve akıl vermeyin.

        8

        Han ve Ali adında iki oğlu bulunan Bergüzar Korel, "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        9

        Herkes bunu soruyor. Doğurabileceğim bir tipim mi var? 'Haydi ama bir kız gelsin' diyorlar. Herkes benden kız bekliyor. Sağlıklı olursa, kısmetimde varsa kabulümdür. Çok büyük konuşmaları uzun zaman önce bıraktım.

        10

        Oğlu Han'ın hem kendisine hem de eşi Halit Ergenç'e benzediğini dile getiren Korel, "Doğduğunda kel olması nedeniyle Halit'e benzetildi. Bebeklik fotoğrafımla yan yana koyduğumuzda da aynı ben" ifadelerini kullandı.

        11

        Öte yandan Korel, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.

        Büyük oğlu Ali'nin eşyaları ve kıyafetlerini 10 senedir sakladığını dile getiren Korel, şimdi hepsini Han için kullanacağını ifade etmişti.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ