Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel'i şoke eden mesaj: Gebermeniz için dua ediyorum - Magazin haberleri
        1

        2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, ilk çocukları Ali'yi 2010'da kucaklarına almıştı.

        Korel ve Ergenç, geçtiğimiz yıl mart ayında Han'ın dünyaya gelmesiyle ikinci kez anne-baba olmuştu.

        2

        Instagram hesabını aktif kullanan ve zaman zaman takipçileriyle dertleşen 38 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabını yorumlara ve özel mesajlara neden kapattığını anlattı.

        3

        "PSİKOLOJİMİ İLETİĞİM YOLUNU KESEREK KORUYORUM"

        Bergüzar Korel, ikinci çocuğu Han'a hamileyken kendisine gelen bir mesaj üzerine bu kararı aldığını belirtti.

        Korel, "Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum" dedi.

        4

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

        Eminim bir çok kişi yorumlarım ve DM'lerim kapalı olduğu konusunda sitemkar eleştirilerde ulunuyor, sebebini merak ediyor. Çünkü artık kötü sözün de onu söyleyen kişinin de kontrolsüz ve vahşi bir şekilde bana dokunmasını istemiyorum, daha doğrusu o kişinin bana dokunduğunu sanmasına izin vermiyorum.

        5

        "GEBERMENİZ İÇİN HER GÜN DUA EDİYORUM"

        Artık sadece içimden geleni, gözümün gördüğünü korkmadan otosansür uygulamadan paylaşmak istiyorum. Söylenen her şeyi ciddiye alıp, üzülüp, o insanı kazanmaya çalışıp açıklama yapmayı da bıraktım.

        Ne zaman biliyor musunuz? İkinci yavruma hamileyken DM kutuma düşen bir mesajdan sonra... 'Pi..n ve senin gebermen için her gün dua ediyorum.'

        'Aman bırak, hasta onlar' deyip, kestirip atmayın artık! Böyle diye diye vücut bulmuş bu şeytanlığı besleyip duruyoruz. Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum.

        6

        "SESSİZ KALMAYIN!"

        Belki çelişkili gelecek yazdıklarım ama diğerini başaracak gücüm de isteğim de yok artık. Bir yerlerde sanal zorbalığa uğrayan birileri var ise özellikle yaşı küçük kardeşlerim bu yazdıklarımı okuyorsa eğer bunun bir suç olduğunu bilin ve lütfen ailenizle paylaşın, sessiz kalmayın!

        7

        BAKIM GÜNÜ

        Öte yandan oyuncu Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik sürdüren Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere yansımıştı.

        Bir klinikte cilt bakımı yaptıran Korel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

        8

        "ZAMAN ÇOK HIZLI AKIYOR"

        Oğlu Ali'nin doğum gününde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan Bergüzar Korel, "Ali, 11 yaşına girdi. Zaman çok hızlı akıyor, onun doğum gününde çok duygusal oluyorum" demişti.

        9

        "HAN ALİ'YE GÖRE DAHA YARAMAZ"

        İkinci çocukları Han'ın, oğlu Ali'ye göre daha yaramaz olduğunu söyleyen Korel, şu şekilde konuşmuştu:

        Han yaramaz, çok hareketli. Ali'ye "Yapma" derdin dururdu. Ali küçükken sehpa üzerinden hiçbir şey kaldırmadı. Han alıyor, "Yapma" dediğinde gözünün içine bakarak fırlatıyor. Ali ile çok farklılar.

        10

        'ÜÇÜNCÜ ÇOCUK' AÇIKLAMASI

        Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna "Olursa kabulümüz... Seve seve... Ben her zaman çok çocuklu, şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber" yanıtını vermişti.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ