Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berrak Tüzünataç'ın 'Uraz Kaygılaroğlu' sessizliği - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy Sahili'nde görüntülendi.

        "ANSIZIN ÇIKMAYIN"

        36 yaşındaki Tüzünataç, bir anda karşısına çıkan muhabirleri görünce, "Ayy arkadaşlar, ödümü kopardınız. Böyle ansızın çıkmayın, rica ediyorum" dedi.

        2

        "ÇOK İYİ GELDİ"

        Oyuncu, gazetecilerin, "Berrak Hanım nasılsınız? Güzel bir tatil yaptınız" sözleri üzerine, "Evet, çok iyi geldi. Sağlık takviyesi oldu. Ertelenen işlerim vardı, şimdi onlarla ilgilenmek gerekiyor. Sanırım birçok kişinin tatili sarkacak" ifadelerini kullandı.

        3

        "ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ KONUŞMAM"

        Tüzünataç, "Uraz Kaygılaroğlu ile ayrıldığınız yönünde haberler çıktı. Bir şey söylemek ister misiniz?" sorularına ise, "Hayır, söylemek istemem. Arkadaşlar beni biliyorsunuz. Özel hayatımla ilgili asla konuşmadım, konuşmam da... Sizlere kolay gelsin" cevabını vererek, evinin yolunu tuttu.

        4

        SÜRPRİZ BİRLİKTELİK KISA SÜRDÜ

        Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun şubat ayında Instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti, kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. Oyuncu çift, birkaç hafta sonra da Arnavutköy'deki bir balıkçıda aşklarını ilan etmişti. Ancak ikilinin aşkı uzun sürmemişti.

        5

        FİKİR UYUŞMAZLIĞI AŞKI BİTİRDİ!

        Son dönemde çiftin cephesinden sık sık fikir uyuşmazlığı nedeniyle kavga ettikleri ve Kaygılaroğlu'nun ayrılmak istediği iddiaları gündeme gelmişti. İkili arasındaki iplerin geçen hafta sonu tamamen koptuğu ortaya çıkmıştı.

        Berrak Tüzünataç, ayrılık sonrası soluğu Bodrum’da bir detoks merkezinde almış ve aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla tatil yapmaya başlamıştı.

        URAZ KIZINA VAKİT AYIRIYOR

        Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' adlı dizisine hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu ise çekimler öncesi kızı Ada'ya daha çok vakit ayırmak için fırsat bulmuştu.

        6

        Berrak Tüzünataç

        7

        Berrak Tüzünataç

        8

        Berrak Tüzünataç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ