Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Göztepe maçı yazar yorumları - Beşiktaş son dakika haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        ÖMER ÜRÜNDÜL

        Önder Karaveli geç de olsa doğru değişiklikler yaptı. Larin kanada geçince Rıdvan'a alan açıldı, oyuna giren Güven hareketlilik getirdi. Göztepe Teknik Direktörü El Maestro da toplam 5 değişiklik yaparak iyi oynayan takımın bütün düzenini alt üst etti.

        2

        Bu yüzden Beşiktaş uzatmanın ikinci bölümünde yoğun bir baskı kurdu ve birçok atakta gole yaklaştı ama değerlendiremedi. Maç boyu iki kalecinin başarısı penaltılarda da devam etti. İrfan Can, Pjanic'in penaltısını kurtarıp arkadaşlarına moral zemini hazırladı ancak iki kurtarışa imza atan Ersin Destanoğlu gecenin adamı oldu...

        3

        BİLAL MEŞE

        Larin, Batshuayi, Pjanic ve Atiba kaleci İrfan Can’ı bir türlü mağlup etmeyi başaramadılar. Bu bölümde iki tartışmalı pozisyon var, orta hakem malum etliye - sütlüye karışmıyor, dayamış sırtını VAR odasına, oradan da tık yok, tık! Ve penaltı atışlarında son sözü kaleci Ersin Destanoğlu söyledi, kurtarışlarıyla Kartal’ın adını kupada Çeyrek Finale yazdırdı.

        4

        Bir çift sözümüz de Pjanic’e olacak, bakın ilk bu maçta fena oynamadı, iyi mücadele etti, nefis paslar attı, oyunu rakip alana yıktı. Peki kardeşim senin gibi bir yetenek penaltı atışında topu nasıl kaleciye nişanlar, bize bir anlatsan acaba!

        5

        ALİ GÜLTİKEN

        Larin, Alex, Pjanic, Oğuzhan, Ghezzal'ın olduğu yerde de daha güçlü bir ofans oyunu ve daha çok pozisyon beklentisi olması çok doğal ama Beşiktaş bu pozisyon zenginliğini normal sürede çok aradı.

        6

        Ancak uzatma dakikalarında bu pozisyonları buldu. Ama onları da istediği sonuca çeviremedi. Penaltılarda Ersin'in başarısı ile gelen turu da cebine koyup yoluna devam etti.

        7

        OKTAY DERELİOĞLU

        İkinci yarıda Beşiktaş çok etkili olmasa da Batshuayi ve Ghezzal'a maçı koparabilecek pozisyonları yakaladı ancak bitiricilikte bu isimler yine etkisizdi. Özellikle Batshuayi'nin 90+7'de kaçırdığı pozison inanılır gibi değildi.

        8

        İki takım da topu kaleden içeri sokamayınca maç da uzatmalara gitti. Beşiktaş sonuç olarak zor da olsa penaltılarla çeyrek finale çıkmayı bildi ve çok önemli bir eşiği geçti. Kupada yola devam edilmesi takımın hedefsiz kalmasının da önünü kesti.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ