Şenol Güneş'ten flaş açıklamalar!
Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi bugün resmen başladı. 2023-24 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanan tecrübeli çalıştırıcı için imza töreni düzenlenirken Ahmet Nur Çebi ve sportif direktör Ceyhun Kazancı da hazır bulundu. Beşiktaş'a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Şenol Güneş, "Güneş gelince yıldızlar görünmez" ifadelerini kullandı. Ceyhun Kazancı'yla çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Güneş, "Başkan aradı, geldim. Dinlenerek geldim. Hedefimiz şampiyonluk" dedi
ABONE OLBeşiktaş Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş dönemi başladı.
2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanarak siyah-beyazlı takımın teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş için Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi. Törende Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra asbaşkan Emre Kocadağ ve sportif direktör Ceyhun Kazancı da hazır bulundu.
Başkan Çebi, burada yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın menfaatleri açısından teknik heyette bir kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğu konusunda hemfikir olduklarını söyledi.
Yollarını ayırdıkları teknik direktör Valerien Ismael'e, hizmetlerinden dolayı teşekkür eden, Şenol Güneş'e de "hoş geldin" diyen Başkan Çebi, "Beşiktaş'ın bu sezon bundan sonra daha iyi olması için hocamla beraber çalışacağımızı belirtmek isterim. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluktur. Bu sene de kovalayacağımız bilinsin isterim. Herkesin özlemle beklediği şampiyonluğa bizi kavuşturacak kadronun başına getirdiğimiz teknik direktörümüze tekrar teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.