Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bige Önal'dan Erhan Önal paylaşımı: Rüyalarda buluşalım - Magazin haberleri
        1

        Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal, geçtiğimiz haftalarda yaşamını yitirmişti. Aynı zamanda oyuncu Bige Önal'ın da babası olan eski futbolcunun cenaze törenine Aras Bulut İynemli de katılmıştı.

        2

        "RÜYALARDA BULUŞALIM"

        Baba acısıyla sarsılan Önal, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Erhan Önal ile birlikte çekilen eski bir karesini yayınlayan oyuncu, "Rüyalarda buluşalım" ifadelerini kullandı.

        Takipçileri, Bige Önal'ın gönderisine, "Başın sağ olsun" şeklinde yorumlarda bulundu.

        3

        "GÖZÜM HEP KAPILARDA OLACAK"

        Oyuncu, geçtiğimiz günlerde babası ile bu karesini, "Hayatım hep sen odaklı değişti, gelişti... Varlığında en büyük aşkım. Yokluğunda hayatımın en büyük varlığısın. Unutur muyum diye korkuyorum gittiğinden beri; unutmak ne kelime... Her detayı; yüzündeki, elindeki her kıvrımı ezbere biliyorum. Özleminle ne yaparım, onu bilmiyorum... Kapılara bakardım hep çocukken, gözümü ayırmazdım sen gelene kadar. Hep kapılarda olacak gözüm, seni görene kadar. Seni seviyorum babiş" sözleriyle paylaşmıştı.

        4

        "ATLATACAĞIM"

        Önal, sevgilisi Aras Bulut İynemli'nin zor zamanlarında kendisini hiç yalnız bırakmadığını söylemişti.

        31 yaşındaki oyuncu, "Sağ olsunlar Hande de, Aras da bu süreçte çok destek oldu" demişti.

        Yeni projeler için görüşmelerinin sürdüğünü belirten Bige Önal, "Bu dönemi çalışarak atlatacağım" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "AĞABEYİMLE 21 YAŞIMDA TANIŞTIM"

        Önal, babası Erhan Önal'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen üvey abisi Patrick Mölzl ile görüşmedikleri şeklinde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

        Ağabeyi Mölzl'ün cenazeye gelemediğini ve telefonda konuştuklarını anlatan oyuncu, söylendiği gibi aralarının kötü olmadığını ifade edip, şöyle konuşmuştu:

        Cenaze sonrası konuştuk, Almanya'da olduğu için o gelemedi. Çok üzüldü de. Yakın değiliz. Çünkü ben zaten ağabeyimle 21 yaşımdayken tanıştım, o yaştan sonra abi-kardeş gibi olunmuyor maalesef ama aramızda kötü bir şey yok. Aramızda bir husumet, kötü bir şey yok. Lütfen öyle yazmayın babam da böyle bir şeyin çıkmasına üzülürdü. Tamamen birlikte büyümemekle alakalı bir durum.

        6

        Almanya'da Bayern Münih forması giyip Bundesliga'da oynayan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçen Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal, 15 Mart 2021 Pazartesi günü mide ve bağırsak rahatsızlığı nedeniyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

        Ameliyat olması gerektiği belirtilerek yatışı yapıldı. 16 Mart 2021 Salı günü ameliyat öncesi Erhan Önal'ın kalbi durdu. Kalp önce müdahaleyle çalıştırıldı. Ancak bir süre sonra tekrar kalbi duran Önal müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erhan Önal ikinci krizi atlatamayarak hayata veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ