Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'te 6 Şubat deprem şehitleri için Mevlidi Şerif okunarak dualar edildi.
        6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için Bilecik İl Müftülüğü tarafından anma ve dua programı düzenlendi. Felaketin yıl dönümü dolayısıyla Orhangazi Camii'nde gerçekleştirilen programda, Cuma namazı öncesinde Kur'anı Kerim tilaveti yapıldı, Mevlidi Şerif okundu ve ilahiler seslendirildi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için programda dualar edilirken, Cuma namazının ardından cemaate pilav ikramında bulunuldu.
        Bilecik İl Müftüsü Vekili Sabri Bağcı, "Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu tür acıların üstesinden gelinebileceğine inanıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler