Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden çıktığı 'Beslenme Çantası' ihalesini Gaziantep'ten bir firma aldı.
        Bilecik Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafında yaklaşık 13 bin adet 'Beslenme Çantası' ihalesi çıkıldı. İhaleye Bilecik Belediyesi'nin iştirak firması Biltur Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin girmesi beklenirken, firma ihaleye girmedi. Yaklaşık 1milyon TL'lik ihale bedeli olan 'Beslenme Çantası' ihalesi merkezi Gaziantep'te olan bir firma aldı.
        Öte yandan, Biltur Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin ihaleyi unuttuğu için giremediği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler