Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’te pazar tezgahlarında halk arasında cennet meyvesi olarak bilinen yerli nar kilosu 3 TL’den alıcısını bekliyor.

        Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar’daki tezgahlarda narı gören vatandaşların yüzü gülüyor. Sonbahar ve kış aylarının vitamin deposu olarak bilinen nar, özellikle çocukların ve şeker hastalarının tercihi oluyor. Halk arasında cennet meyvesi olarak bilinen narın sağlık açısından olağanüstü faydaları bulunduğunu belirten nar satıcısı Ali Taş, “Narlarımız yerlidir, Bilecik’in İnhisar ilçesinden geliyor. İşlerimiz şuan iyi gidiyor yani alan var ama belirli bir kısım alıyor, herkes almıyor diyebilirim. Fiyatı açısından da aslında şuan normal ilerde fiyatlar yükselir mi bilemiyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler