Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de 1. Kış Fotomaratonu Fotograf Yarışması yapılacağı bildirildi.

        Bingöl Belediyesi,Fırat Kalkınma Ajansı, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, BİFSAK Bingöl Fotoğrafçılar ve Sinema Amatörleri Kulübü Derneği ileBingöl 1.kış Fotosafari fotoğraf yarışması düzenliyor. Bingöl Valiliği,Bingöl Üniversitesi ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün de desteklediği Fotograf Yarışması 24252627 Ocak 2019'da gerçekleşeceği aktarıldı.

        Bingöl'ün tarihini, yerel yaşamını,turistik alanlarını,geleneksel ve tarihsel değerlerini, doğal güzelliklerini, köylerini, insan portrelerini gelecek nesillere aktarabilmek, kentin görsel arşivini oluşturmak amacı ile gerçekleştirildiği belirtilen yarışmaya tüm fotoğraf severlerin katılabileceği duyuruldu.

        5 bin TL ile 500 TL arasında 48 ödülün verileceği yarışma kapsamında Türkiye'de ilk kez Kış Fotosafariside düzenlenmesinin planlandığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler