Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm son bölüm yayınlandı! ATV ile Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça ful, kesintisiz izle! Bir Zamanlar Çukurova yeni fragman...
        1

        İlk bölümü 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova yönetmenliğini Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık Günaydın'ın yaptığı, senaryosunu ise Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme alıyor. Diziyi kaçıranlar yeniden izlemek isteyenler son bölüm izleme linkini araştıryor. İşte 19 Mayıs Perşembe günü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 137. son bölüm tek parça izleme linki...

        2

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 137. BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki Bir Zamanlar Çukurova 137.bölüm izleme linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirler.

        https://www.atv.com.tr/bir-zamanlar-cukurova/bolumler

        3

        BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 137. BÖLÜM ÖZETİ

        Hamran'ın saldırısından Abdülkadir sayesinde kurtulan Hakan, kaçmayı başarıp ortadan kaybolan Hamran'ın yeni hamlesinden ötürü endişelidir. Hakan, Züleyha ve çocukları tehlikeden uzaklaştırmak için alelacele bir balayı organize eder. Hakan'ın tedirginliğini ve kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Züleyha, kimseye bir şey söylemeden çocuklarla birlikte ortadan kaybolur.

        4

        Hakan bir yandan Hamran'ın yerini bulmaya çalışırken, Züleyha'nın ortadan kaybolması ile büyük bir şok yaşar. Züleyha, nihayet Fikret'i arayıp yerini açıkladığında Fikret onun büyük bir tehlike içinde olduğunu söyleyip söylememek arasında kalır. Bu sırada Haminne'nin de kaybolması konağı karıştırır.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ