Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin


        BİTLİS-Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Radyo, Televizyon ve Sinema ile Sanat Tarihi alanlarında tezli yüksek lisans programları açıldı.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yeni açılan programlarla enstitüdeki tezli yüksek lisans programı sayısı 24'e yükseldi.

        BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, yeni programların üniversite ve bölge açısından önemli kazanımlar sağlayacağını belirtti.

        Elmastaş, "Üniversitemiz, hem akademik çeşitliliği artırmak hem de öğrencilerimize daha geniş bir araştırma ve uzmanlaşma alanı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Radyo, Televizyon ve Sinema ile Sanat Tarihi programlarının açılması, Bitlis'in kültürel ve sanatsal değerlerinin akademik anlamda ele alınmasına da imkan tanıyacaktır. Bu programların, üniversitemizin vizyonuna ve ihtisas alanlarına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler