Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Blade' geliyor, Marvel Evreni büyüyor
        1

        BLCAK WIDOW

        İlk olarak 2010'da Iron Man 2'de Marvel Sinematik Evreni'ne giriş yapan Natasha Romanoff nam-ı diğer Black Widow, Avengers: Endgame'de insanlığın kurtuluşu için kendini feda etmişti. Scarlett Johansson'un canlandırdığı Black Widow'un 1 Mayıs 2020'de beyazperdeye gelecek olan solo macerası Marvel Evreni'nde 4. evrenin de başlangıcı olacak.

        2

        THE ETERNALS

        Jack Kirby'nin 19076'da yarattığı Eternals çizgi romanından uyarlanacak olan filmin başrolünde Angelina Jolie var. Öyküsü milyonlarca yıl öncesinden başlayan ve kozmik varlıklar olan Celestials'ın yarattığı genetikleri değiştirilen süper güçlere sahip ve yarı ölümsüz olan 'Eternal'lar ile kötü Deviant'ların savaşını anlatan filmin yönetlenliğini Chloe Zhao üstleniyor. Vizyon tarihi 6 Kasım 2020.

        3

        SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RING

        Marvel'in ilk Uzakdoğu kökenli süper kahramanının öyküsünde başrolü Simu Liu canlandıracak. Babası tarafından bir suikastçi olması üzere çocukluğundan itibaren yetiştirilen Shang-Chi'nin öyküsünü anlatan filmin vizyon tarihi 12 Şubat 2021.

        4

        HAWKEYE

        Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen karakterlerinden Hawkeye, TV dizisi olarak dönüyor. Sonbaharda yayına başlayacak olan Disney+ platformunda 2021'de yayınlanacak olan dizide Hawkeye Marvel Sinematik Evreni’nde de bu kahramanı canlandıran Jeremy Renner oynayacak.

        5

        WANDAVISION

        Marvel'in Disney+ için hazırladığı bir diğer dizi: WandaVision. Avengers: Endgame sonrasında yaşananlara odaklanacak dizide iki karkteri filmlerde de bu karakterlere hayat veren Elizabeth Olsen ve Paul Bettany canlanrıdacak. Dizi 2021 ilkbaharından ekranlarda olacak.

        6

        DOCTOR STRANGE: IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

        Marvel Sinematik Evreninde Benedict Cumberbatch tarafından canlandırılan büyücü Doctor Strange, yeni filminde Elizabeth Olsen’in canlandırdığı Wanda Maximoff ile birlikte yer alacak. Filmin adıyla birlikte Marvel Evreni'nde 'çoklu evrenin' varlığı da doğrulanmış oldu. 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek olan film en çok merak edilen Marvel filmlerinden biri...

        7

        BLADE

        1998'de ilk kez beyazperdede izleyiciyle buluşan Wesley Snipes'ın canlandırdığı vampir avcısı yarı insan yarı vampir Blade'in yeni macerasının yakında beyazperdede olacağının açıklanması hayranları arasında büyük heyecan yarattı. Vizyon tarihi henüz belli olmayan yeni filmde Blade'i Mahershala Ali canlandıracak.

        8

        THOR: LOVE AND THUNDER

        Marvel Sinematik Evreni'nde 4. sola filmine kavuşucak ilk karakter almaya hazırlanan Thor'un yeni macerası 5 Kasım 2021'de beyazperdede olacak. Chris Hemsworth'ün Thor olarak döneceği filmin asıl sürprizi ise dişi bir Thor'uin ortaya çıkacak olması. Ösceki Thor filmlerinde bilmim insanı Öane Foster olarak görünen Natalie Portman yeni filmde Thor'un çekicini taşıyacak.

        9

        LOKI

        Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen 'kötü' adamı Loki, kendisine ait bir diziyle Disney+ ekranlarında olacak. San Diego Comic Conda açıklamalar yapan Kevin Feige, dizinin 2021 ilkbaharında görücüye çıkacağını duyurdu. Tom Hiddleston'un başrolde olacağı dizide Avengers: Endgame'de ortadan kaybolan Loki'nin başına neler göldiğine odaklanılacak.