Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Böbrek nakli şakası Selena Gomez'in hayranlarını kızdırdı - Magazin haberleri
        1

        Çin'de yayınlanan ‘Katil Kim’ adlı eğlence programında, 2017’de böbrek nakli ameliyatı olan Selana Gomez’in ameliyat sonrası hastanede Raisa ile verdiği poz espiri konusu yapılınca, Gomez hayranları öfkelendi. Gomez ve yakın arkadaşı oyuncu Francia Raisa, Twitter’da destek yağdı.

        2

        Sosyal medyada “Selena ve Francia’ya saygı” sözü trend topic'lerde yer aldı ve kullanıcılar ameliyatın hassas bir konu olduğunu belirterek "Hiç komik değil!" şeklinde mesajlar attı.

        3

        HAYATA DÖNDÜ

        Gomez'in, lupus hastalığı nedeniyle bir böbreği iflas etmişti.

        Dünyaca ünlü şarkıcı, 2017 yılında arkadaşı Francia Raisa'dan kendisine böbrek nakli yapılarak hayata dönmüştü.

        4

        "BANA EŞSİZ BİR HEDİYE VERDİN"

        Ameliyat olacağını hayranlarından gizleyen Gomez, operasyon sonrası hastanede arkadaşı ile çekilen pozunu yayınlayarak "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" notunu düşerek Raisa ve tüm hastane personeline teşekkür etmişti.

        5

        LUPUS HASTALIĞI NEDİR?

        Lupus (SLE),öncelikle 15-45 yaş arasındaki kadınlarında görülen, ana özellikleri burun sırtından yanaklarına doğru uzayan, güneşe maruz kalmakla artan, kızarıklık; eklemlerde ağrı şişme; ateş, kilo kaybı; böbrek tutulumu; akciğer beyin kalp; kemik iliği gibi birçok organı etkileyebilen önemli bir hastalıktır.

        6