Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz'in videosu takipçilerini ikiye böldü: Bu görüntü rahatsız edici! - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü çift David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, geçtiğimiz yıl temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

        2

        Instagram hesabından yayınladığı karelerle sık sık Peltz'e olan aşkını ilan eden 22 yaşındaki Beckham, yeni bir paylaşımda daha bulundu.

        3

        Nişanlısı Nicola Anne Peltz ile MET Gala'ya katılan Brooklyn Beckham, gecenin sonunda çekilen bir videoyu sosyal medya hesabında yer verdi.

        4

        "GÜZEL BİR GECE"

        Beckham'ın "Güzel bir gece." notunu düştüğü videoyu Peltz de kendi hesabından paylaştı. Çiftin gönderisinde Nicola Anne Peltz, nişanlısının yüzünü elleri arasına alıp dudaklarına bir öpücük konduruyor. Sonra da kameraya dönerek paylaşım için seçtiği şarkıya gülerek eşlik ediyor. Bu arada Brooklyn Beckham da hafif bir gülümsemeyle nişanlısını izliyor.

        5

        "BABASI GÖRSE NE DER?"

        Ancak çiftin bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Bir kullanıcı, Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz'in bu öpücüğü kapalı kapılar ardından tutmasını önenirken bir diğeri de "Bu görüntü rahatsız edici!" diye yazdı. Bir başka takipçi de David Beckham'ın bu görüntüleri izlerse ne düşüneceğini merak ettiğini belirtti.

        6

        Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz'in bazı takipçileri de videoyu çok beğendiklerini ifade etti. Bunlardan biri özellikle Beckham'ın, sevgilisinin yüzüne yönelttiği bakışların aşk dolu olduğunu söyledi.

        7

        DÜĞÜN 2022 YILINDA OLACAK

        Gelecek yıl eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünlerini ertelemişti. Aşıklar, bu durumun hem kendilerini hem de yakınlarını riske atacağı için 2022 yılında evlenmeyi uygun görmüştü.

        Çift, biri Beckham ailesinin Costwolds'daki kır evinde diğeri de Peltz'in ülkesi olan ABD'de toplam iki düğün yapacaktı.

        8

        MÜSTAKBEL GELİNİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

        Victoria Beckham, oğlu ile evlilik yolunda ilk adımı atan müstakbel gelini hakkında hissettiklerini anlatmıştı.

        Nicola Peltz hakkında konuşan Beckham, oğlu Brooklyn'i kast ederek, "Daha sevilmeye layık bir hanımla tanışmasını isteyemezdik." demişti.

        9

        "ONLAR ÇOK MUTLU"

        Oğlunun ruh eşini bulduğunu da sözlerine ekleyen Victoria Beckham, "Onlar çok mutlu. Nicola harika, tatlı ve kibar. O çok sevimli ve sıcakkanlı bir kadın." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ